Napa Pilih US

Kekuwatan Pabrik

Pabrik, penjualan lan layanan minangka salah sawijining pabrikan LED profesional

Waca Luwih
Rega Saingan

Kita duwe tim desain profesional, miturut syarat pelanggan kanggo ngembangake produk anyar

Waca Luwih
Jaminan Kualitas

Kita kudu menang reputasi kualitas apik lan rega saingan

Waca Luwih

Shenzhen Clen Optoelectronics Co, Ltd ditetepake ing taun 2007, minangka titik wiwitan, kekuatan, pangembangan produk, pabrik, dodolan lan layanan minangka salah sawijining pabrikan profesional LED. Duwe R&D Team sing kuwat lan perusahaan kasebut setya nggawe produksi dekorasi LED lan dekorasi lanskap, layanan teknis lan layanan dodolan, produk utama yaiku jalur digital LED, bar Stage, pengontrol artnet, dmx dering, tabung 360degree, sumber line, lsp. , lan bisa ndhukung OEM & ODM.

Maca liyane